zaterdag 2 maart 2013

Adverteren gericht op het Caribisch gebied

Flexibel adverteren met Goede Drive Documenten

Adverteren gericht op het Caribisch gebied met FlexAds Advertising.
Een recent gestart project, voorkomende uit Clasificados DR, een website die reeds langer actief is met promotie en advertenties gericht op de Dominicaanse Republiek.

FlexAds zijn advertenties gemaakt met Google Drive Documenten. 
Deze documenten kunnen onderling worden 'gedeeld', ook 'geshared' genoemd. Wij nemen deze Google Drive documenten op in onze Google Sites.
De templates om uw foto's en tekst aanbiedingen te plaatsen worden aangeleverd. Een ieder die ooit met MS word, Open Office heeft gewerkt zal de Google Drive documenten snel onder de knie krijgen.
Uiteraard zijn wij gaarne van dienst bij het opzetten van uw eerste FlexAd advertntie.

U kunt uw FlexAd direct aanpassen!
Het Google Drive document bevindt zich op uw eigen computer en is altijd bereikbaar voor u. Iedere aanpassing zal direct zijn doorgevoerd op de website!

Drie maanden gratis testen!
FlexAds Advertising wil graag resultaten boeken voor u en met de instroom van nieuwe advertenties goede content opbouwen.
Wij hebben uw input nodig hiervoor. Indien u na drie maanden besluit niet door te gaan, dan respecteren wij dit en zullen u niet eindeloos benaderen. 

Wij nodigen u hierbij uit een kijkje te nemen.
Het is ideaal voor alle denkbare richtingen. Denk hierbij aan het aanbieden van huizen, appartementen. Doch ook sportieve richtingen en excusies. Aanbiedingen van reizen, het zoeken van zakelijk contacten en banen. De mogelijkheden zijn legio!

Website FlexAds Advertising
Website Clasificados DR






Geen opmerkingen:

Een reactie posten