zaterdag 2 maart 2013

Kite Boarding in Cabarete in de Dominicaanse Republiek


Kite Boarding in de Dominicaanse Republiek
De Dominicaanse Republiek is een tropisch eiland gelegen in het Caribisch gebied, zuidelijk van Cuba. Het gehele jaar door zijn de temperaturen van aangenaam in de winter tot warm in de Zomer. Dit ook voor de temperatuur van het zeewater. Simpel gesteld: het is gewoon altijd lekker.
Voor mensen die van watersporten houden is dit natuurlijk een bijzonder prettige bijkomstigheid.

Cabarete Kite boarding & wind surfing paradijs
Dit is niet zomaar een kreet. Cabarete gelegen aan de Noord Kust van de Dominicaanse Republiek is een perfecte plek voor kite boarding en windsurfen. Bijna iedere dage, meestal in de middag, steekt er een wind op die tot zonsondergang duurt. Deze wind is doorgaans perfect voor het beoefenen van deze watersporten.

Kite boarding & windsurfing scholen
Het zal u dan ook niet verbazen hier diverse Kite boarding & windsurfing scholen aan te treffen. De omstandigheden op de brede stranden in de baai van Cabarete zijn perfect en er is ruimte voor iedereen om uw lessen hier te nemen.
Indien u ooit het voornemen had om kite boaring te leren dan moet u een trip naar Cabarete in de Dominicaanse Republiek zeker overwegen.
Buiten de perfecte klimatologische omstandigheden is Cabarete ook een heel gezellig klein plaatsje met vele leuke restaurants gelegen aan aan het strand en uitgaans gelegenheden waar u tot diep in de nacht kunt uitgaan.

Resorts & appartementen
Naast de All in Resorts kunt u ook tegen zeer redelijke prijzen appartementen  huizen huren. Zeker als u met een groep komt en de huur onder meerdere mensen kunt verdelen dan kunt u hier op een paradijselijk manier verblijven.

Aanbevolen Kiteboarding School
Eén van de Kite Boarding scholen die wij u kunnen aanbevelen is Kanifas Kite Boarding School. De Russiche eigenaar spreekt goed Engels en wordt door zijn leerlingen op handen gedragen voor zijn goede begeleiding volgens IKO normen en traint u om het kite boarden op een veilige en plezierige manier te beoefenen.
www.kanifas.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten