donderdag 5 september 2013

Leeftijdsdiscriminatie bij bedrijven in Nederland

Er is genoeg werk te vinden voor peuters, kleuters en pubers binnen de Nederlandse samenleving. Althans als ik het aanbod van banen bekijk in Nederland. Voor de ouderen onder ons is het afgelopen en uit.
Zeker als je de vijftig bent gepasseerd. Je kan de rest van je leven in de bijstand zitten dan en mogelijkerwijs worden misbruikt door gemeentelijke instanties die je bij de plantsoenendienst of vuilverwerking aan het werk zetten. Dit in het kader van resocialisatie. Laat me niet lachen! Dit is gewoon een vorm van verkapte arbeid, want dit soort banen kan toch ook gewoon met een arbeidscontract en een normale beloning worden betaald?
De ouderen worden op alle fronten in Nederland aan de kant geschoven. 
Wellicht is het een goed moment om die bedrijven die zich schuldig maken aan dit soort discriminatie eens in kaart te gaan brengen. Indien wij ouderen aan de kant geschoven kunnen worden, dan kunnen wij ouderen ook ophouden klanten te zijn van bedrijven die zich aan dit soort gedrag schuldig maken.
We hebben een simpele website geopend waar u zich kunt aanmelden en de info over het desbetreffende bedrijf kunt achter laten.
We kunnen dan zelf de keuze maken of we nog diensten of producten willen, dan wel ze een berichtje achter laten op hun website!
Website leefdtijdsdicriminatie Nederland 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten