maandag 2 september 2013

U wordt een Europese cocktail!

Een groot deel van de Nederlanders is tegen het openstellen van de arbeidsmarkt voor Roemeense en Bulgaarse werknemers per 1 januari.

Is een quote in het AD van vandaag. Over tientallen jaren zal er in de geschiedenis boeken worden geschreven over de volksverhuizing die in deze periode heeft plaatsgevonden. Want dat is naar mijn inzicht aan de gang, sinds de openstelling van de EU grenzen. Het is een niet te stoppen proces. Al de zekerheden die het Nederlandse volk had opgebouwd worden afgebroken. Het wordt meer en meer duidelijk dat het afgelopen is met de verzorgingsstaat. U moet het zelf doen nu Nederlandse burger. U staat er alleen voor. Dit is de boodschap voor de toekomst voor degene die het nog niet zien. Uw kinderen zullen hieraan gewend raken en niet beter weten. Het zijn de ouderen die de verzorgende elementen van de Nederlandse staat nog hebben meegemaakt die met een groot gevoel van vervreemding zitten.
Nederland zal echt de EU niet verlaten en ook de Nederlandse gulden komt niet meer terug! Wen er maar.
Roemenen, Bulgaren, Polen Letten, Litouwers zullen gewoon Europa instromen en zich verbinden met wat er nog over blijft aan Nederland. Eén grote Europese cocktail en Nederland verdampt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten