donderdag 29 augustus 2013

Kabinet trekt recht op schone luier in!

Dat kopt de Telegraaf vandaag. Schitterend nieuws. Het zegt iets over hoe de Nederlandse politiek over u denkt. Dit zijn de leiders waar jullie Nederlanders op hebben gestemd. Het is toch wel lachwekkend te noemen. De Nederlandse politiek kookt ze gaar!
De totale verontachtzaming over onze ouderen in de Nederlandse samenleving gaat nu echt in een razend tempo naar beneden.
Was het eerst onmogelijk aan het worden voor mensen ouder dan vijftig jaar om een nieuwe baan te vinden, dan nu gaan we demente ouderen die zich zelf niet meer kunnen verzorgen gewoon lekker in hun eigen stront laten zitten. Gigantisch dit! Dit is zo kenmerkend deze gedachte over hoe er naar onze ouderen wordt gekeken.
In vroeger tijden waren het de ouderen die met hun levenservaring en wijsheid richting gaven, maar dat is nu echt helemaal verdwenen. Nederland is echt gedoemd om naar de klote te gaan.
Maar bedenk u wel mensen dat als u zich hierover kwaad voelt, dat u zelf mee werkt om dit in stand te houden door iedere keer weer te stemmen op dit soort idioten die uitsluitend in de politiek gaan om carriere te maken. U gelooft nog steeds dat de politiek iets voor u kan betekenen, maar dit is werkelijk een grote illusie!
Indien u werkelijk iets wil veranderen, dan zult u massaal in u zelf moeten veranderen en gaan inzien dat we als groep met elkaar verbonden zijn.
Indien u niet massaal opstaat en u niet bevrijdt van dit egoistisch bestaan dat we leiden dan zal er werkelijk nooit iets veranderen.

Zo, na dit gezegd te hebben gaan we weer lekker verder lezen over hoe de coke junk Gordon ruzie maakt met de sexpoes Ancilla en daarna smullen we lekker verder met Sylvie van der Vaart die kennelijk volgens Sabia een slettebak is en vreemd is gegaan tijdens haar huwelijk met Rafael. Dit alles wordt ongetwijfeld vervolgd in soapie Nederland.
Het is weer genieten geblazen voor bejaard Nederland die in de nabije toekomst dit allemaal lekker kunnen volgen terwijl ze warm worden gehouden in hun eigen stront en pis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten